Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 13
Productos forestales no madereros. Septiembre 2015
(INFOR, 2018)
Productos forestales no madereros. Septiembre 2015
(INFOR, 2015)
Boletín de productos forestales no madereros es una publicación trimestral que contiene las cifras más recientes de las exportaciones chilenas para este segmento de productos, sus países de destino y las empresas involucradas. ...
Componentes bioactivos en harina de Rosa Mosqueta (Rosa moschata) y de Maqui (Aristotelia chilensis). [Tesis]
(2004)
Chile posee una gran variedad de especies nativas y adaptadas como son maqui (Aristotelia chilensis Mol. Stuntz) y rosa mosqueta (Rosa moschata Herrm) respectivamente, de las cuales la información sobre sus compuestos ...
Effects of pretreatments in convective dehydration of Rosehip (Rosa eglanteria)
(ISEKI Food Association, 2012-02)
The aim of this work was to experimentally determine drying curves for thin layer and bed drying of rosehip fruits, with and without pretreatments, to reduce processing times as a function of drying air operating variables, ...
Effects of Pretreatments in Convective Dehydration of Rosehip (Rosa eglanteria)
(ISEKI, 2012-04)
He aim of this work was to experimentally determine drying curves for thin layer and bed drying of rosehip fruits, with and without pretreatments, to reduce processing times as a function of drying air operating variables, ...
Calculation of the effective diffusion coefficients in drying of chemical and mechanical pretreated Rosehip Fruits (Rosa eglanteria L.) with selected mass transfer models
(De Gruyter, 2013-11-20)
The aim of this work was to select models of mass transfer to estimate effective mass diffusion coefficients during the dehydration of Rosa eglanteria fruits with air at 70°C. Fruits were pretreated chemically and mechanically ...
Calculation of the Effective Diffusion Coefficients in Drying of Chemical and Mechanical Pretreated Rosehip Fruits (Rosa eglanteria L.) With Selected Mass Transfer Models
(De Gruiter, 2013-11-20)
The aim of this work was to select models of mass transfer to estimate effective mass diffusion coefficients during the dehydration of Rosa eglanteria fruits with air at 70°C. Fruits were pretreated chemically and mechanically ...
Evaluación de los compuestos bioactivos y el poder antirradical en tisanas elaboradas con materias primas patagónicas
El objetivo general de este trabajo fue la caracterización funcional y evaluación del color superficial de polvos de arándano, yacón, rosa mosqueta, rooibos y té negro utilizados como base para la preparación de tisanas. ...