Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 328
Caracterización molecular de los genes codificantes de proteínas con dominio especifico ALBA (Pfam01918) en Trypanosoma cruzi
La enfermedad de Chagas es una infección que afecta de 6 a 7 millones de personas alrededor del mundo, la cual es producida por el parásito protozoario Trypanosoma cruzi. Para esta enfermedad en la actualidad no se han ...
Caracterización molecular de los genes codificantes de proteínas con dominio especifico ALBA (Pfam01918) en Trypanosoma cruzi
La enfermedad de Chagas es una infección que afecta de 6 a 7 millones de personas alrededor del mundo, la cual es producida por el parásito protozoario Trypanosoma cruzi. Para esta enfermedad en la actualidad no se han ...
Flour from Prosopis alba cotyledons: a natural source of nutrient and bioactive phytochemicals
(2016-10-01)
The Prosopis alba seed is a waste material in the process to produce pod flour. To suggest a potential use of these seeds it is necessary to determine the nutritional, phytochemical and functional quality of cotyledon flour ...
Produção e qualidade de folhas de amoreira em função da época do ano e de colheita
(Universidade de São Paulo (USP), Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ), 2014)
Anti-inflammatory and antioxidant activities, functional properties and mutagenicity studies of protein and protein hydrolysate obtained from Prosopis alba seed flour
(2014-10)
Prosopis species are considered multipurpose trees and shrubs by FAO and their fruit constitute a food source for humans and animals. According to the “Código Alimentario Argentino”, “algarrobo flour” is produced by grinding ...