Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 21
Residue content of oxytetracycline applied on tomatoes grown in open field and greenhouse
(Elsevier Sci LtdOxfordInglaterra, 2009)
Drying kinetics of Chinese garlic (Allium tuberosum) and its effect on color
(Universidade Federal de Santa Maria, 2022)
La arqueobotánica del sitio inka “El Shincal de Quimivil” durante la última década: interpretación de prácticas culinarias dentro de un marco de comensalidad ampliadaLast decade of the archaeobotany of the inka site “El Shincal de Quimivil”: interpretation of culinary practices within a frame of commensality in its wider sense
(Fundación de Historia Natural Félix de Azara, 2015)
Agro-industrial utilization of cactus pear
(FAO, 2013)
Cactus pear (Opuntia spp.) makes a valuable contribution to the food security and nutrition of people throughout the world wherever water is scarce. The plant is highly versatile and, in addition to feeding people, it is ...
Interpretación de posibles modalidades de procesamiento en restos carbonizados del género Chenopodium recuperados del sitio de Soria 2, Catamarca, ArgentinaInterpretation of possible processing modalities in quinoa remains of the genus Chenopodium recovered from the site of Soria 2, Catamarca, Argentina
(Cambridge University Press, 2020-09-04)
En el Viejo Mundo algunos arqueobotánicos, a partir de fuentes etnográficas y etnobotánicas, desarrollaron modelos interpretativos sobre el procesamiento de cereales, pudiendo interpretar antiguas prácticas de preparación ...
Qualidade pós-colheita de mandiocas e sua aplicação na obtenção de sorvete
(Universidade Federal do TocantinsBRPrograma de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia de Alimentos - PPGCTAPalmas, 2021)