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Mostrando ítems 1-10 de 802
Pan bread and steamed bread qualities of novel-released cultivars in northern winter wheat region of China
(Institute of Crop Sciences, 2019)
Enfermedades y defectos del pan
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)Subdirección General de Operaciones. División de Industria, 2014)
Estudio de la cultura culinaria desarrollada alrededor del pan campestre en la provincia de Chimborazo
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014-07-09)
This investigation was carried out a Culinary Culture studio developed about homemade bread in Chimborazo province, many people do not know the different types of typical artisanal bread, for this reason this research ...
Wheat flour, pan bread, and steamed bread qualities of common wheat near-isogenic lines differing in puroindoline b alleles
(Institute of Crop Sciences, 2013)
Guía para trabajos experimentalesSegunda edición
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA)Subdirección General de Operaciones. División de Industria, 2014)
Equipos y utensilios
(Servicio Nacional de Aprendizaje (SENA), 2014)
Reducing salt in bread: a quasi-experimental feasibility study in a bakery in Lima, Peru
(Cambridge University Press, 2015)
OBJECTIVES: To explore salt content in bread and to evaluate the feasibility of reducing salt contained in 'pan frances' bread. DESIGN: The study had two phases. Phase 1, an exploratory phase, involved the estimation of ...
Partial substitution of wheat (Triticum aestivum) for arracacha (Arracacia xanthorrhiza B.) in making breadSustitución parcial de trigo (Triticum aestivum) por zanahoria blanca (Arracacia xanthorrhiza B.) en la elaboración de pan
(USFQ PRESS, departamento editorial de la Universidad San Francisco de Quito USFQ, 2013)
Multigrain bread processing with extruded floursElaboración de pan multigrano con harinas precocidas por extrusión
(Laboratorio Tecnológico del Uruguay - LATU, 2014)
Pan con reducido contenido de calorías
(Universidad de Lima, Facultad de Ingeniería IndustrialPE, 1996)
Hoy en día la industria de la panificación utiliza fibra en la producción de panes por dos razones: reducción de calorías y enriquecimiento con fibra. El panificador, por un lado, está tratando de reducir el contenido ...