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Mostrando ítems 1-10 de 128
An evaluation of orange and clear traps with pear ester to monitor codling moth (Lepidoptera: Tortricidae) in apple orchards
(PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE, FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL, AV VICUNA MACKENNA, 2013)
Using the Mitschka-Briggs-Steffe Method for Evaluation of Cactus Pear Concentrated Pulps Rheological Behavior
(Walter De Gruyter GmbhBerlinAlemanha, 2011)
Evaluación de trampas transparentes pasivas y delta naranja cebadas con codlemona, éster de pera y ácido acético para el monitoreo de Cydia pomonella (L.) en tres huertos de manzano de la Región del Maule
(Universidad de Talca (Chile). Escuela de Agronomía., 2014)
Pérdidas de calidad en las cadenas frutícolas argentinas
(Ministerio de Agroindustria, Argentina, 2017-07)
El siguiente trabajo es un análisis cuali-cuantitativo realizado por un equipo de profesionales de las Estaciones Experimentales Agropecuarias* Alto Valle y Famaillá del Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria, y ...
Elaboración de licor de tuna (opuntia ficus-indica) purpura y anaranjada.
(Universidad de Chile, 2021)
Actualmente en Chile, la tuna (Opuntia ficus-indica) se consume preferentemente en fresco, sin embargo presenta interesantes características desde el punto de vista agroindustrial, siendo factible obtener una gran variedad ...
Nutritional quality of orange tomatoes for fresh consumption and processing products
(International Society for Horticultural Science, 2017-05)
In Argentina, commercial tomatoes for fresh consumption as well for processed products traditionally have red fruits. Although other fruit colors (yellow, purple) are present in the ?cherry? types, orange tomatoes for ...
Cactus Pear as colorants and coloring foods: application in different food matrices
(Springer, 2021)
Food color is one of the most important attributes related to consumer acceptance. The growth in consumer trends for the preference of healthy food colorants, clean-label foods, and attractive appearance, among other ...