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Mostrando ítems 1-10 de 56
CHEMICAL COMPOSITION, STARCH DIGESTIBILITY AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TORTILLA MADE WITH A BLEND OF QUALITY PROTEIN MAIZE AND BLACK BEAN.
(2013-02-22)
Tortilla and beans are the basic components in the diet of people in the urban and rural areas of Mexico. Quality protein maize is suggested for tortilla preparation because it presents an increase in lysine and tryptophan ...
La identidad desgarrada, El caso MochóLa identidad desgarrada, El caso MochóLa identidad desgarrada, El caso Mochó
(Instituto de Investigaciones Antropológicas, 2009)
La identidad desgarrada, El caso MochóLa identidad desgarrada, El caso MochóLa identidad desgarrada, El caso Mochó
(Instituto de Investigaciones Antropológicas, 2009)
Tabloncillo Perla
(CIMMYT, 2016)
Adaptabilidad de cuatro cultivares de maíz (zea mayz l.) Con fines de forrajeo en condiciones del centro de producción y capacitación granja "la perla" Chumbivilcas Cusco
(Universidad Nacional de San Agustin de Arequipa, 2016)