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Mostrando ítems 1-10 de 14
Menestras de lenteja enlatadas, reducidas en sodio
(Universidad de Cuenca, 2016-09)
In this study it has been investigated whether a processed canned food changes its physical, chemical and organoleptic properties, by reducing sodium chloride - usually contained in these products- and replacing with other ...
Disminución y sustitución de cloruro de sodio en enlatados de menestras de lenteja y encurtidos de pepino utilizando sales de potasio, sodio, magnesio y calcio
(2015)
This research was made at University of Cuenca Food Laboratory and its main objective was to formulate sodium reduced processed food, partially replaced by potassium, magnesium and calcium chloride.In this way, the purpose ...
Menestras de lenteja enlatadas, reducidas en sodioSodium reduced canned lentil stew
(Universidad de Cuenca, 2016)
Evaluación de la conserva de anchoveta en aceite
(Universidad Nacional San Luis GonzagaPE, 2023)
La conserva es un método de conservación de los alimentos inventado por el francés Nicolás Appert a finales del siglo XVIII. El proceso, que asocia un tratamiento térmico y un envase estanco, preserva las cualidades ...
Food Processing and QualityEl Procesamiento y la Calidad de Alimentos
(Facultad de Ciencias Agrarias. Universidad Austral de Chile, 2017)
Síndrome da apneia obstrutiva do sono em crianças com dismorfismo craniofacial
(Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP), 2017-04-28)
Objective: to describe sleep´s characteristics and the results of the many treatments proposed for pediatric patients with craniofacial disorders. Methods: Twenty-seven patients, younger than 18 years, with craniofacial ...
Tecnologías emergentes aplicadas a la conservación de porotos (Phaseolus vulgaris L.)Emergent technologies for conservation of beans (Phaseolus vulgaris L.)
(Universidad Nacional de Cuyo. Facultad de Ciencias Agrarias, 2009)