Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 51
Hidrólisis de lactosuero desproteinizado con kluyveromyces fragilis NRRL Y-2415 inmovilizadas en agar
(Universidad Nacional José María Arguedas, 2018)
El trabajo de investigación tuvo por objetivo determinar el porcentaje de hidrólisis
de lactosuero desproteinizado con la concentración de agar y la cantidad de
inóculo de Kluyveromyces fragilis NRRL Y-2415 inmovilizadas, ...
Hidrólisis de lactosuero desproteinizado con kluyveromyces fragilis NRRL Y-2415 inmovilizadas en agar
(Universidad Nacional José María Arguedas, 2018)
Thermal behavior and hydration properties of yeast proteins from Saccharomyces cerevisiae and Kluyveromyces fragilis
(Elsevier, 2000-05)
High pressure homogenization of yeast cells followed by incubation at 50°C for the dissociation of ribonucleic acid-protein complexes resulted in a high denaturation degree of isolated proteins. Proteins in intact cells ...
Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilis from cheese whey powder
(PERGAMON-ELSEVIER SCIENCE LTD, 2011)
Cheese whey powder (CWP) is an attractive raw material for ethanol production since it is a dried and concentrated form of CW and contains lactose in addition to nitrogen, phosphate and other essential nutrients. In the ...
Efecto de bioaditivos en indicadores bioproductivos de cobayas (Cavia porcellus) nulíparas y sus crías
(2022)
Objective. evaluate the effect of bioadditives on the bioproductive indicators of nulliparous guinea
pigs (Cavia porcellus) and their offspring. Materials and methods. A total of 40 improved nulliparous
guinea pigs, 125 ...
Removal of skim milk lactose by fermentation using free and immobilized Kluyveromyces marxianus cells
(Kluwer Academic PublDordrechtHolanda, 2002)
Selection of key factors in the performance of Kluyveromyces fragilis biomass from serum of cheese by using a Placket-Burman design [Selección de factores clave en el rendimiento de biomasa de Kluyveromyces fragilis a partir de suero de queso usando un diseño Placket-Burman]
(LACCEICO, 2020-09-15)
RESUMEN
En el presente trabajo se hizo un estudio de la producción de biomasa a partir de suero desproteinizado de queso usando la levadura Kluyveromyces fragilis de la Colección Española de Cultivos Tipo con el objetivo ...