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In vitro protein breakdown by enzyme extracts of rumen origin: comparison with methods in situ and proteases of Streptomyces griseus
(PONTIFICIA UNIV CATOLICA CHILE. FAC AGRONOMIA INGENIERIA FORESTAL, 2010)
In vitro protein breakdown by enzyme extracts of rumen origin: comparison with methods in situ and proteases of Streptomyces griseus
(Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal, 2010)
Proteolysis and characterization of peptidases in forage plants
(AMER SOC AGRONOMY, 2006)
Plant peptidases are involved in protein degradation in the rumen of grazing animals, but little is known about the variation in their activity under anaerobic conditions at 39 degrees C. We investigated the activity of ...
In vitro protein breakdown by enzyme extracts of rumen origin: comparison with methods in situ and proteases of Streptomyces griseusDegradación de proteína in vitro a través de extractos enzimáticos de origen ruminal: Comparación con las metodologías in situ y proteasas de Streptomyces griseus
(Pontificia Universidad Católica de Chile - Facultad de Agronomía, 2010)
Conservation and chemical composition of Leucaena Leucocephala plus fresh or wilted Pennisetum purpureum mixed silages
(Universidad de Córdoba, 2015)
Calidad nutricional de los subproductos agroindustriales del mango (Mangifera indica), optimización de un proceso para su conservación por ensilaje y su potencial en la alimentación de rumiantes.
(Universidad de La SabanaMaestría en Diseño y Gestión de ProcesosFacultad de Ingeniería, 2013-05-23)
Los subproductos de la industrialización del mango, fueron evaluados para determinar su potencial como materia prima en la alimentación de rumiantes. Muestras de semilla y cáscara de las variedades Tommy Atkins y Keitt ...