Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 23
Guava pomace: a new source of anti-inflammatory and analgesic bioactives
(BioMed Central, 2013)
Abstract
Background
Guava pomace is an example of the processing waste generated after the manufacturing process from the juice industry that could be a source of bioactives. Thus, the present ...
Guava pomace: a new source of anti-inflammatory and analgesic bioactives
(Biomed Central LtdLondonInglaterra, 2013)
Guava pomace: a new source of anti-inflammatory and analgesic bioactives
(2013-09-24)
Abstract
Background
Guava pomace is an example of the processing waste generated after the manufacturing process from the juice industry that could be a source of bioactives. ...
Characterization and functionality of fibre-rich pomaces from the tropical fruit pulp industry
(Emerald Publishing Limited, 2021)
Caracterização nutricional, tecnológica e funcional de resíduos liofilizados de frutas tropicais
(BrasilUFRNSEM PROGRAMA, 2016-11-11)
The dietary consumption of fruit is linked to beneficial health effects due the presence of fiber, vitamins and bioactive compounds, especially antioxidant phenolic compounds (PC) and vitamins. Brazil has a diversified of ...
Estrategia de marketing digital para la internacionalización del dulce de guayaba
(Facultad de Ciencias Económicas, Jurídicas y AdministrativasAdministración en Finanzas Y Negocios Internacionales, 2020)
Composição fenólica e atividade antioxidante de resíduos agroindustriais
(Universidade Federal de Santa Maria, 2011)
Atualmente, são produzidas milhões de toneladas de resíduos provenientes do processamento agroindustrial. Muitos deles são ricos em compostos bioativos sendo potenciais fontes naturais dessas substâncias. Assim, este ...
Elaboración de un producto alimenticio funcional mediante el uso de pulpa liofilizada de guayaba agria (Psidium araca)
(Universidad Nacional de ColombiaMedellín - Ciencias Agrarias - Maestría en Ciencia y Tecnología de AlimentosDepartamento de Ingeniería Agrícola y AlimentosFacultad de Ciencias AgrariasMedellín, ColombiaUniversidad Nacional de Colombia - Sede Medellín, 2021)
La guayaba agria, Psidium araca, tiene características sensoriales y compuestos bioactivos que pueden hacerla competitiva en mercados internacionales y a la vez utilizarse como ingrediente para impulsar el mercado de ...
Valorización agroindustrial de pigmentos carotenoides extraídos de residuos de papaya (Carica papaya l.) y guayaba (Psidium guajava) como colorante natural en salchichas Frankfurt
(Palmira - Ingeniería y Administración - Maestría en Ingeniería AgroindustrialMaestría en Ingeniería AgroindustrialUniversidad Nacional de Colombia - Sede Palmira, 2020-08-26)
Los epicarpios de la papaya (Carica papaya L.) y la guayaba (Psidium guajava) obtenidos en la transformación agroindustrial de estas frutas, hasta el momento no han sido valorados como fuente de pigmentos carotenoides y ...