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Mostrando ítems 1-10 de 90
Protective Effects of New Medicinal Mushroom Grifola gargal Singer (Higher Basidiomycetes), on Induced DNA Damage in Somatic cells of Drosophila melanogaster
(Begell House Inc, 2011-12)
Grifola gargal is an edible mushroom with attributed antioxidant properties. Different sources of G. gargal materials, i.e., fruit bodies and mycelia grown in liquid or solid media, were used to study its potential protective ...
Optimizing Grifola Sordulenta and Grifola Gargal growth in agar and liquid nutrient media
(Institut de Recherche pour le Développement, 2006-12)
Grifola sordulenta and Grifola gargal are native edible mushroom species of Argentina. The study of their growth is useful as a first step for the optimized production of those constituents with nutritional, nutriceutical, ...
Manual para la recolección y manejo sustentable de hongos silvestres comestibles. El caso de loyo, changle, gargal y diweñe
(INFOR, 2021)
El presente manual se basa en la experiencia de investigación realizada entre los años 2018 y 2021 en el marco del proyecto FIBN N° 024/2017 “Exploración de métodos silvícolas, no silvícolas y de recolección sustentables ...
Protocolo experiencia de monitoreo de hongos silvestres comestibles
(FAO, MINAGRI, 2021)
Se presenta la experiencia de monitoreo de Hongos Silvestres Comestibles (HSC) en el bosque nativo de la comuna de Panguipulli a partir de una aproximación metodológica inédita en Chile.
Con la ayuda de recolectores y ...
Grifola gargal and G. sordulenta, Two Wild Edible Mushrooms with Perspectives as Biotech Products
(Omics International, 2015-12)
Grifola gargal Singer and Grifola sordulenta Mont. (Singer) are two edible and medicinal mushroom species which occur in the Andino- Patagonian forests of Argentina and Chile. These woods that mainly consist of Nothofagus ...
Resultados y lecciones en cultivo de hongo Gargal : proyecto de innovación en VIII Región del Biobío.
(FIA, 2008)
El Gargal es un hongo nativo que se produce en forma silvestre en la zona centro sur de Chile y sur de Argentina. Su consumo es local y está restringido a las zonas donde se produce, por esta razón no existe información ...