Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 112
FREEZING AND SHELF LIFE OF SWEET POTATO AND CITRON BARSFREEZING AND SHELF LIFE OF SWEET POTATO AND CITRON BARS
(University of Puerto Rico Mayagüez Campus Agricultural Experiment Station, 1988)
Oil absorption during frying of frozen parfried potatoes
(INST FOOD TECHNOLOGISTS, 2000)
A tracer method was used to assess the uptake of oil by commercial frozen parfried potatoes fried (180 degrees C, 150 s) in colza oil (CO) involving a short post-frying immersion in hot coconut fat (CF), CO and CF were ...
Estudio de prefactibilidad para la instalación de una planta de producción de tequeños congelados mixtos a base de harina de camote
(Universidad de LimaPE, 2020)
The present work is based on the manufacture of frozen tequeños with mixed filling based on sweet potato flour, these to be consumed must be previously fried. The useful life of the project will be 5 years. This is technically ...
Determination of oil in fried potato products by differential scanning calorimetry
(AMER CHEMICAL SOC, 1997)
Differential scanning calorimetry (DSC) was used to determine the oil uptake of commercial frozen par-fried potatoes after frying at 180 degrees C in colza/soybean oil. The enthalpy and temperature range of the crystallization ...
Estudio de prefactibilidad para la instalación de una planta procesadora de papa única (Solanum tuberosum) pre frita y congelada para restaurantes
(Universidad de LimaPE, 2021)
El trabajo nace bajo la necesidad de hacer frente al creciente ingreso de papas pre fritas
importadas, las cuales son traídas en su mayoría de países europeos, ofreciendo un bien
fabricado en el Perú.
El producto a ...
Estudio de prefactibilidad para la instalación de una planta productora de papa huayro (Solanum tuberosum) precocida congelada
(Universidad de LimaPE, 2022)
La finalidad de este estudio es evaluar y determinar la viabilidad comercial, tecnológica,
medioambiental, económica, financiera y social para la instalación de una planta producto
de papa huayro precocida congelada en ...