Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 233
Durvillaea antarctica: A Seaweed for Enhancing Immune and Cardiometabolic Health and Gut Microbiota Composition Modulation
(Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), 2023-07)
Durvillaea antarctica is the seaweed that is the most consumed by the Chilean population. It is recognized worldwide for its high nutritional value in protein, vitamins, minerals, and dietary fiber. This is a narrative ...
Durvillaea antárctica: Revalorando un alimento patrimonialDurvillaea Antarctica: Rediscovery a patrimonial food
(Revista Chilena de Nutrición, 2020)
Durvillaea antárctica: Revalorando un alimento patrimonialDurvillaea Antarctica: Rediscovery a patrimonial food
(Revista Chilena de Nutrición, 2020)
Fenología de la gametogénesis, madurez de conceptáculos, fertilidad y embriogénesis en Durvillaea antarctica (Chamisso) Hariot (Phaeophyta, Durvillaeales)
(Universidad de Valparaíso. Facultad de Ciencias del Mar, 2002)
The variable routes of rafting: stranding dynamics of floating bull-kelp Durvillaea antarctica (Fucales, Phaeophyceae)
(2017)
Dispersal on floating seaweeds depends on availability, viability, and trajectories of the rafts. In the southern hemisphere, the bull kelp Durvillaea antarctica is one of the most common floating seaweeds, but phylogeographic ...
Cambios en la composicion nutricional y de aminoacidos del cochayuyo (Durvillaea antarctica) despues de la aplicacion de diferentes tecnologias de secado
(2018)
El cochayuyo (Durvillaea antarctica) es una de las especies de algas pardas de
con
atractiva para producir ingredientes alimentarios funcionales. Por lo tanto, para
obtener un producto adecuado para el procesamiento ...