Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 5800
Phenolic antioxidants extraction from raspberry wastes assisted by-enzymes
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2010)
CARYOPTERIS ODORATA: A RICH SOURCE OF ANTIOXIDANTS FOR PROTECTION AGAINST CHRONIC DISEASES AND FOOD PRODUCTS
(Sociedad Chilena de Química, 2011)
REACTION OF ALKYL GALLATES WITH DIPHENYL PICRYLHYDRACYL RADICALS IN SDS MICELLES
(Sociedad Chilena de Química, 2010)
ANTIOXIDANT ACTIVITY OF FLAVONOIDS ISOLATED FROM HYPERICUM TERNUM
(Sociedad Chilena de Química, 2007)
CHEMICAL CONSTITUENTS FROM THE MYCELIA OF ANTRODIA CINNAMOMEA
(Sociedad Chilena de Química, 2007)
Potencial Antioxidante de Bauhinia Kalbreyeri Harms (FABACEAE)
(Centro de Información Tecnológica, 2007)
BIOLOGICALLY ACTIVE COMPOUNDS FROM CHILEAN PROPOLIS
(Sociedad Chilena de Química, 2000)
ANTIOXIDANT ACTIVITYIN SOUTHERN BRAZIL HYPERICUM SPECIES
(Sociedad Chilena de Química, 2008)
Antioxidant activity of 50% aqueous - ethanol extract from Acantholippia deserticola
(Sociedad de Biología de Chile, 2008)
Evaluación del Poder Antioxidante de Fracciones de Aceite Esencial Crudo de Schinus molle L. obtenidas por Destilación al Vacío
(Centro de Información Tecnológica, 2009)