Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
México
Universidades
Universidad Veracruzana (México)
View Item
Home
México
Universidades
Universidad Veracruzana (México)
View Item
Tesis
Diseño, elaboración, análisis nutrimental y organoléptico de pan fortificado con amaranto
Registration in:
http://cdigital.uv.mx/handle/123456789/34068
http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/680413
Share
Author
Banda Ruiz, Betsabé
Institutions
Universidad Veracruzana (México)
Abstract
Trabajo presentado a la Facultad de Nutrición de la Universidad Veracruzana. Región Xalapa.
Subjects
Amarantos
Amarantos--Investigación
Alimentos--Aspectos nutricionales
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >