Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Costa Rica
Universidades
Universidad de Costa Rica
View Item
Home
Costa Rica
Universidades
Universidad de Costa Rica
View Item
Tesis
Evaluación de la estabilidad de colorantes naturales en matrices lácteas como sustituto de colorantes artificiales durante almacenamiento
Date
2017
Registration in:
http://repositorio.sibdi.ucr.ac.cr:8080/jspui/handle/123456789/4339
http://hdl.handle.net/10669/75010
http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/2373253
Share
Author
Cordero Solano, Aracelly María
Institutions
Universidad de Costa Rica
Subjects
ADITIVOS PARA ALIMENTOS
COLORANTES
COLORANTES EN LOS ALIMENTOS
CURCUMA
DISEÑO EXPERIMENTAL
EVALUACION SENSORIAL DE ALIMENTOS
PIMENTON
SUSTITUTOS ALIMENTICIOS
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >