Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 14
Evaluation of the physical-chemical and sensory characteristics of laminates elaborated with pulp of pumpkin (Cucurbita sp.)Evaluación de las características físico-químicas y sensoriales de laminados elaborados con pulpa de auyama (Cucurbita sp.)
(Universidad Centroccidental Lisandro Alvarado, 2020)
Development of a beverage based on citric juice with the additionof wheyDesenvolvimento de uma bebida à base de suco cítrico com adição de soro de leite
(Estado de São Paulo. Secretaria de Agricultura e Abastecimento. Instituto de Tecnología de Alimentos, 2019-09)
Faced with new trends in healthy eating, the need arises to work to expand the market. The Argentine Society of Nutrition, based on local and international studies, suggests that an adequate intake of dairy products not ...
Remoción de arsénico por floculación y filtración directa del agua subterránea del municipio de San Rafael Las Flores, Santa Rosa, Guatemala.
(Universidad de San Carlos de Guatemala, 2016)
Obtención de quitosano por medio de escamas de pescado para tratamiento de agua potable
(Corporación Universidad de la CostaIngeniería Ambiental, 2021)
Relación entre autoestima y celos en adultos jóvenes estudiantes de la Universidad de la Costa
(Universidad de la CostaPsicología, 2019)
Body composition symmetry in aircraft pilots
(Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)Switzerland, 2022)
Factors Affecting the Electricity Consumption and Productivity of the Lead Acid Battery Formation Process. The Case of a Battery Plant in Colombia
(International Journal of Energy Economics and Policy, 2019)