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Mostrando ítems 1-10 de 459
Evaluación in vitro de la capacidad antagonista de Trichoderma spp. frente a Fusarium spp.
(2017-07)
This document consists of in vitro evaluation of the antagonistic capacity of Trichoderma against Fusarium, with the purpose of proposing Trichoderma as an alternative of biological control to pathogen Fusarium associated ...
Evaluación de la actividad biopesticida del hongo entomopatógeno Beauveria bassiana sobre la broca del café (Hypothenemus hampei)
(2020-10)
This research evaluates the biopesticide effect of the white muscardine-causing entomopathogen fungus, on the insectyl pest with the greatest attack for coffee plantations, by means of contact toxicity tests. The results ...
Evaluación in vitro de la capacidad inhibitoria de saponinas presentes en el penco (Agave americano) frente a Fusarium sp.
(2018-07)
In the experimental work, the growth of Fusarium sp. using penco saponins (American Agave) obtained by percolation and microwaves with a concentration of 11.81% and 17.74% respectively, presenting a 25% inhibition in 2 761 ...
Aprovechamiento del lirio acuático (Eichhornia crassipes) para la elaboración de aglomerados
(2013-03)
The introduction of water lily fibers (Eichhornia crassipes), as raw material in the production of agglomerates of wood, it’s has given good results in this research, because their fibers have excellent features to replace ...
Control biológico de insectos plaga en el cultivo de pepino (Cucumis sativus L.)
(BABAHOYO: UTB, 2022, 2022)
Propuesta de un programa estratégico, comercial y operativo para impulsar el posicionamiento en el mercado local de la empresa "American Pest Control APC" de la ciudad de Quito
(QUITO / PUCE / 2012, 2012)
La principal carta de presentación de restaurantes y hoteles, es su higiene, lo que obliga a este tipo de establecimientos, a contratar servicios especializados para mantener la misma con altos estándares de calidad.
La ...