Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 198
Anisakids survival after microwaving, freezing and salting fish from Argentina
(Karger, 2010-09)
Some studies support the effectiveness in controlling nematodes in fishes for human consumption by freezing at -20̈C and by cooking at 74̈C by microwave process. The aim of this work was to analyse the effect of different ...
Impregnación de la madera de mango (Mangifera indica L.) con sales CCA y sales de boro por los métodos de inmersión y célula llena
(Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo, 2006-03)
In this study the impregnation of mango wood (Mangifera indica L.) was carried out, with CCA-C salts and Boron salts using two methods: full cell or Bethell and that of simple immersion in order to incorporate new species ...
Bio-deterioration of Pinus radiata round wood preserved with CCA salt against brown rot fungiBiodeterioro en rolletes de Pinus radiata preservados con sal CCA frente al ataque de hongos de pudrición parda
(Universidad Austral de Chile, Facultad de Ciencias Forestales y Recursos Naturales., 2017)
Aspectos fisiologicos y bioquimicos de la tolerancia del arroz al estres salino y su relacion y su relacion con los brasinoesteroides
(Instituto Nacional de Ciencias Agricolas, 2008)
En el presente trabajo se recogen algunos aspectos sobre los mecanismos fisiológicos y bioquímicos de la tolerancia a la salinidad en las plantas de arroz, como el ajuste osmótico, la exclusión de iones, inducción de ...