Cambiar navegación
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentación
Países
Instituciones
Participa
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ver ítem
Inicio
Chile
Gobierno
ANID (Chile)
Ver ítem
Inicio
Chile
Gobierno
ANID (Chile)
Ver ítem
Informe Final
Microstructure Of A Solid Food As Affected By Fatty Acid Type And Process Conditions, And Its Impact On Postprandial Glycemic Response Of Healthy Nonobese Individuals Having Different Endogenous Salivary Amylase Activity
Registro en:
11121602
https://hdl.handle.net/10533/202105
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/8350278
Autor
Parada-Silva, Javier
Institución
ANID (Chile)
Resumen
FONDECYT
FONDECYT
Materias
Mostrar el registro completo del ítem
EXPLORAR POR
Instituciones
Fecha
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Explorar en Red de Repositorios
Países >
Tipo de documento >
Fecha de publicación >
Instituciones >