dc.creatorCentro Internacional de Mejoramiento de Maíz y Trigo (CIMMYT)
dc.date2012-12-04T21:57:16Z
dc.date2012-12-04T21:57:16Z
dc.date[2010?]
dc.date.accessioned2023-07-17T19:56:16Z
dc.date.available2023-07-17T19:56:16Z
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10883/1355
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/7508666
dc.descriptionLa investigación sobre fitomejoramiento a nivel internacional reditúa de 2 a 6.1 mil millones de dólares estadounidenses por año en los países en desarrollo. Gracias a la robustez de las variedades se maíz y trigo derivadas del CIMMYT, cada año los agricu
dc.description2 pages
dc.formatPDF
dc.languageSpanish
dc.publisherCIMMYT
dc.rightsCIMMYT manages Intellectual Assets as International Public Goods. The user is free to download, print, store and share this work. In case you want to translate or create any other derivative work and share or distribute such translation/derivative work, please contact CIMMYT-Knowledge-Center@cgiar.org indicating the work you want to use and the kind of use you intend; CIMMYT will contact you with the suitable license for that purpose.
dc.rightsOpen Access
dc.subjectAGRICULTURAL SCIENCES AND BIOTECHNOLOGY
dc.subjectRESEARCH INSTITUTIONS
dc.subjectWHEAT
dc.subjectMAIZE
dc.subjectRESEARCH
dc.subjectCGIAR
dc.subjectGENE BANKS
dc.subjectFOOD SECURITY
dc.titleCiencia para los agricultores y un mejor futuro en la alimentación
dc.typeNewsletter / Bulletin
dc.coverageMexico


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