Libro
The A, B, C of Feeding Pigs with Local Products and By-Products in Guyana
Autor
Francis, Carmen
Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA)
Ministerio de Agricultura, Guyana
Resumen
El presente documento consta de un libro con el objetivo de asesorar a los productores de cerdos sobre cómo reemplazar los costosos ingredientes de alimentos importados con subproductos locales que están más fácilmente disponibles y son más económicos. Es una combinación de información general sobre piensos y alimentación, informes de investigación del Ministrio de Agricultura y las observaciones personales del autor.
Materias
Ítems relacionados
Mostrando ítems relacionados por Título, autor o materia.
-
Definition and promotion of methodologies for legume and cassava production in Guyana
Fondo Simón Bolívar (FSB); Instituto Interamericano de Cooperación para la Agricultura (IICA) (IICA, 1978)This document, has the objetive to co-operate with the relevant organizations of the agricultural sector in the development and application of appropriate technologpy for legume and cassava production, to be done under ... -
National legume and cassava programme. Situation study on legume production in Guyana
Instituto Interamericano de Ciencias Agrícolas (IICA) (IICA, 1978)The project aims to determine the level of technology currently applied in the production of legumes, in particular chickpea, determine the needs and priorities of research, and finally evaluate the progress made in the ...