Cambiar navegación
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentación
Países
Instituciones
Participa
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ver ítem
Inicio
Chile
Universidades
Universidad Autónoma de Chile
Ver ítem
Inicio
Chile
Universidades
Universidad Autónoma de Chile
Ver ítem
Article
Thermal study and composition of edible oils combined by TG/DTG analysis through predictive statistical model
Fecha
2020
Registro en:
13886150
https://hdl.handle.net/20.500.12728/3957
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/5145962
Autor
Castro R.I.
Gallego J.
García M.F.
Marican A.
Forero-Doria O.
Institución
Universidad Autónoma de Chile
Materias
Oil adulteration
Oil blends
Pareto chart
TG/DTG analysis
Thermal analysis
Thermal stability
Physicochemical properties
Thermoanalysis
Organoleptic properties
Response surface
Statistic modeling
Statistical modeling
Thermal study
Quality control
Mostrar el registro completo del ítem
EXPLORAR POR
Instituciones
Fecha
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Explorar en Red de Repositorios
Países >
Tipo de documento >
Fecha de publicación >
Instituciones >