Título en español.

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dc.date1962-10-01
dc.identifierhttps://revistas.upr.edu/index.php/jaupr/article/view/12355
dc.identifier10.46429/jaupr.v46i4.12355
dc.descriptionThe methionine and cystine contents of 71 different dishes frequently served at lunch in the Cafeteria of the School of Medicine of the University of Puerto Rico was determined. It was found that these lunches, if fully consumed, could supply anywhere between 36 and 90 percent of the daily recommended allowance of methionine-cystine.en-US
dc.descriptionSe determinó el contenido de metionina y cistina en los 71 platos servidos con mayor frecuencia a la hora del almuerzo en la Cafetería de la Escuela de Medicina de la Universidad de Puerto Rico. Se encontró que un almuerzo completo compuesto por estos manjares, si se consume todo, puede suministrar entre el 36 y el 90 porciento del requerimiento diario de metionina-cistina.es-ES
dc.formatapplication/pdf
dc.languageeng
dc.publisherUniversity of Puerto Rico Mayagüez Campus Agricultural Experiment Stationen-US
dc.relationhttps://revistas.upr.edu/index.php/jaupr/article/view/12355/10133
dc.rightsDerechos de autor 2018 Journal of Agriculture of the University of Puerto Rico. (Etapa III)es-ES
dc.sourceThe Journal of Agriculture of the University of Puerto Rico; Vol. 46 No. 4 (1962): Vol. 46, No. 4, October 1962; 350-359en-US
dc.sourceJournal of Agriculture of the University of Puerto Rico; Vol. 46 Núm. 4 (1962): Vol. 46, No. 4, October 1962; 350-359es-ES
dc.source2308-1759
dc.source0041-994X
dc.source10.46429/jaupr.v46i4
dc.subjectMethionineen-US
dc.subjectCystineen-US
dc.subjectNutritionen-US
dc.subjectCookery, Puerto Ricanen-US
dc.titleMethionine and Cystine in Puerto Rican Institutional Dishesen-US
dc.titleTítulo en español.es-ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


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