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Occurrence and Some Characterization Studies of Invertase in the Green Plantain Fruit (Musa parasidiaca)
Título en español.
Institución
Resumen
The crude-protein fraction of green plantains was isolated and found to cause an inversion of sucrose solutions. The rate of inversion of sucrose by the invertase of the green plantain is proportional to the concentration of enzyme. The inversion of sucrose, when catalyzed by green-plantain invertase, appears to follow a first-order reaction rate at low substrate concentrations (below 6 percent). As the concentration of sucrose exceeds 6 percent the rate of the reaction changes to zero order. An optimum pH of 4.15 and an optimum temperature of 44.4° C. were obtained for the activity of green-plantain invertase. Se aisló la fracción proteica cruda del plátano verde y se encontró que ésta causaba la inversión de soluciones de sacarosa. La razón de inversión de sacarosa por la invertasa del plátano verde es proporcional a la concentración de enzima. La inversión de sacarosa, catalizada por la invertasa del plátano verde, parece seguir el comportamiento de una reacción de primer orden a concentraciones de substrato bajas (bajo 6 por ciento). A medida que la concentración de sacarosa excede el 6 por ciento, la reacción se comporta como una de orden cero. Se encontró un pH óptimo de 4.15 y una temperatura óptima de 44.4° C. para la invertasa extraída del plátano verde.