Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Perú
Universidades
Universidad Nacional Agraria La Molina (Perú)
View Item
Home
Perú
Universidades
Universidad Nacional Agraria La Molina (Perú)
View Item
T_sin digitalizar
Efecto de la adición de selenio orgánica en la dieta sobre la estabilidad oxidativa de la carne de pollo (Gallus gallus)
Date
2013
Registration in:
Q55.S5-T BAN UNALM
https://hdl.handle.net/20.500.12996/2475
Author
Simabukuro Valcarcel, Vania
Institutions
Universidad Nacional Agraria La Molina (Perú)
Abstract
Pendiente de autorización de autor
Subjects
Pollo de engorde
Carne de pollo
Alimentación de los animales
Selenio
Oxidación bioquímica
Antioxidantes
Estabilidad oxidativa
Propiedades reológicas
Evaluación
Perú
Capacidad antioxidante
Selenio orgánico
Selenio inorgánico
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >