dc.contributorCastro Villalobos, Susana Elodia
dc.creatorArévalo Peralta, Diana Carolina
dc.date.accessioned2022-05-26T21:30:41Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:37:50Z
dc.date.available2022-05-26T21:30:41Z
dc.date.available2022-10-20T18:37:50Z
dc.date.created2022-05-26T21:30:41Z
dc.date.issued2022-04
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/22617
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4581402
dc.description.abstractThe purpose of this research is to investigate the incidence of nutrition in the teaching-learning process and its importance in the school development of children at the initial level; A guide is prepared to raise awareness among teachers, directors and parents about healthy living habits and the importance of infant nutrition.
dc.languagespa
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/
dc.rightsopenAccess
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador
dc.subjectEDUCACIÓN INICIAL
dc.subjectEDUCACIÓN PREESCOLAR
dc.subjectALIMENTOS PARA ESCOLARES
dc.subjectNIÑOS - NUTRICIÓN
dc.subjectRENDIMIENTO ACADÉMICO
dc.subjectDESARROLLO ACADÉMICO
dc.titleInfluencia de una alimentación sana a través de la lonchera saludable en el desarrollo académico de los niños de 4 a 5 años del CDI Mi Mundo de Colores, período lectivo 2020-2021
dc.typebachelorThesis


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