dc.contributorPérez Torres, Jorge Antonio
dc.creatorBrito Nugra, Klever Hidalgo
dc.date.accessioned2015-03-17T15:22:22Z
dc.date.accessioned2022-10-20T18:21:20Z
dc.date.available2015-03-17T15:22:22Z
dc.date.available2022-10-20T18:21:20Z
dc.date.created2015-03-17T15:22:22Z
dc.date.issued2015-01
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/7801
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4575406
dc.description.abstractThe document is a study to verify the feasibility of an Ayampacos restaurant in the city of Cuenca, by market research demand determined, the degree of acceptance, management model and the level of profitability, ending with strategies marketing to consolidate the business plan.
dc.languagespa
dc.rightsopenAccess
dc.subjectPLANIFICACIÓN EMPRESARIAL
dc.subjectRESTAURANTES - ESTUDIOS DE FACTIBILIDAD
dc.subjectNEGOCIOS - PLANIFICACIÓN
dc.subjectMERCADEO - INVESTIGACIONES
dc.subjectANÁLISIS DE MERCADEO
dc.titleEstudio de factibilidad para la creación de un restaurante de Ayampacos en la ciudad de Cuenca
dc.typebachelorThesis


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