dc.contributorColángelo Kraan, Pedro Luciano
dc.creatorLima Pillco, Janneth Patricia
dc.date.accessioned2016-05-11T13:47:12Z
dc.date.accessioned2022-10-20T17:55:52Z
dc.date.available2016-05-11T13:47:12Z
dc.date.available2022-10-20T17:55:52Z
dc.date.created2016-05-11T13:47:12Z
dc.date.issued2016-05
dc.identifierhttp://dspace.ups.edu.ec/handle/123456789/12097
dc.identifier.urihttps://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4564249
dc.description.abstractThis document is an keep record, the gastronomy traditional cuencana, that guard elements of interculturalidad with the interaction the two or more cultures showing knowledge, ideas, traditions and customs as to the mixture the ingredients and flavors that characterize a town especially in the Parroquia San Joaquín. This guide shall have as basis promote the gastronomy local of some restaurants.
dc.languagespa
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCOMUNICACIÓN SOCIAL
dc.subjectREPORTAJES FOTOGRÁFICOS
dc.subjectFOTOGRAFÍA - TÉCNICAS DIGITALES
dc.subjectGASTRONOMÍA - FOTOGRAFÍAS
dc.subjectSAN JOAQUÍN (AZUAY, ECUADOR) - VIDA SOCIAL Y COSTUMBRES - FOTOGRAFÍAS
dc.titleProducción de una Guía Fotográfica Gastronómica de la Parroquia San Joaquín
dc.typebachelorThesis


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