Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Trabajo de grado - Pregrado
Determinación de algunas propiedades físicas y térmicas del tamal suculento en el proceso industrial de la planta Carulla Vivero S.A
Registration in:
https://ciencia.lasalle.edu.co/ing_alimentos/292
https://ciencia.lasalle.edu.co/cgi/viewcontent.cgi?article=1293&context=ing_alimentos
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4172369
Author
Atehortua Bustos, Juan Pablo
Velandia Torres, Carolina
Institutions
Universidad de La Salle (Colombia)
Subjects
Alimentos
Análisis
Empresas
Proceso industrial
Carulla Vivero S.A
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >