Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Trabajo de grado - Pregrado
Caracterización física y sensorial de la carne de res comercial, en la etapa de desposte producida en un frigorífico en la ciudad de Bogotá D.C.
Registration in:
https://ciencia.lasalle.edu.co/ing_alimentos/226
https://ciencia.lasalle.edu.co/cgi/viewcontent.cgi?article=1225&context=ing_alimentos
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4163167
Author
Pinto García, Carolina
Torres Segura, Sandra Milena
Institutions
Universidad de La Salle (Colombia)
Subjects
Propiedades fisicoquímicas
Carne de res - Control de calidad
Frigoríficos - Estudios de casos
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >