Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Home
Colombia
Universidades
Universidad de La Salle (Colombia)
View Item
Trabajo de grado - Pregrado
Implementación y puesta en marcha para la certificación de un sistema de calidad basado en las normas ISO:9000 BPM y HACCP para la empresa Carnes La Suiza y Cía. Ltda
Registration in:
https://ciencia.lasalle.edu.co/ing_alimentos/109
https://ciencia.lasalle.edu.co/cgi/viewcontent.cgi?article=1108&context=ing_alimentos
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4163046
Share
Author
Lucena Márquez, Ricardo Andrés
Institutions
Universidad de La Salle (Colombia)
Subjects
Industria de la carne
Control de carnes
Carnes la suiza y Cía. Ltda
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >