Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
México
Universidades
Universidad Veracruzana (México)
View Item
Home
México
Universidades
Universidad Veracruzana (México)
View Item
Thesis
Elaboración y evaluación física, química y sensorial de crema y mantequilla obtenidas de leche rica en ácido linoleico conjugado (CLA).
Date
2006
Registration in:
http://cdigital.uv.mx/handle/123456789/46914
https://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/4145868
Share
Author
Jácome Sosa, María Miriam
Institutions
Universidad Veracruzana (México)
Subjects
Acido linoleico
Ácido vaccénico
Indice aterogénico
Indice de trombogenicidad
Evaluación sensorial
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >