dc.creatorGouiric, S.C.
dc.creatorFeresin, G.E.
dc.creatorTapia, A.A.
dc.creatorRossomando, P.C.
dc.creatorSchmeda-Hirschmann, G.
dc.creatorBustos, D.A.
dc.date2008-01-04T15:27:04Z
dc.date2008-01-04T15:27:04Z
dc.date2004
dc.date.accessioned2017-03-07T14:44:21Z
dc.date.available2017-03-07T14:44:21Z
dc.identifierWorld Journal of Microbiology & Biotechnology 20(3): 281-284
dc.identifier0959-3993
dc.identifierhttp://dspace.utalca.cl/handle/1950/4313
dc.identifier.urihttp://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/372033
dc.descriptionSchmeda-Hirschmann, G. Instituto de Química de Recursos Naturales, Universidad de Talca, Casilla Talca, 747, Chile.
dc.format2946 bytes
dc.formattext/html
dc.languageen
dc.publisherSpringer
dc.subjectantibacterial activity; Aspergillus niger; biotransformation;
dc.title1 beta,7 beta-Dihydroxydehydroabietic acid, a new biotransformation product of dehydroabietic acid by Aspergillus
dc.typeArtículos de revistas


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