dc.contributorSerrano Rivero, Sergio Andrés
dc.contributorUribe Ochoa, Beatríz Amparo
dc.creatorOrozco Toro, Juan Eduardo
dc.date.accessioned2018-02-28T14:14:13Z
dc.date.accessioned2022-09-23T22:12:35Z
dc.date.available2018-02-28T14:14:13Z
dc.date.available2022-09-23T22:12:35Z
dc.date.created2018-02-28T14:14:13Z
dc.date.issued2017
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10784/11928
dc.identifier.urihttp://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3540976
dc.description.abstractThe purpose of the next study is a timely need of a marketer food powder company located in the city of Medellin, which wants to expand its portfolio introducing new products with the objective of diversifying the offer for the segment of consumers belonging to socioeconomic levels 1, 2 and 3, include a larger number of clients to penetrate different marketing channels, thus allowing the company to offer the value proposition
dc.languagespa
dc.publisherUniversidad EAFIT
dc.publisherMaestría en Administración - MBA
dc.publisherEscuela de Administración. Departamento de Organización y Gerencia
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rightsAcceso abierto
dc.subjectMatríz DAFO
dc.subjectPerfil sociodemográfico
dc.titleEvaluación de la introducción de la avena en hojuela, molida y/o instantánea, al mercado colombiano: estudio de mercado
dc.typemasterThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


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