dc.contributorALESSA SIQUEIRA DE OLIVEIRA DOS SANTOS; FABIANO FREIRE COSTA, UFJF; WESLEY TINOCO ESTEVES; MARIA APARECIDA V PAIVA E BRITO, CNPGL; MARCO ANTÔNIO MOREIRA FURTADO, UFJF; MARTA FONSECA MARTINS, CNPGL.
dc.creatorSANTOS, A. S. de O. dos
dc.creatorCOSTA, F. F.
dc.creatorESTEVES, W. T.
dc.creatorBRITO, M. A. V. P. e
dc.creatorFURTADO, M. A. M.
dc.creatorMARTINS, M. F.
dc.date.accessioned2015-03-20T11:11:11Z
dc.date.available2015-03-20T11:11:11Z
dc.date.created2015-03-20T11:11:11Z
dc.date.issued2014
dc.identifierRevista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes, v. 69, n. 6, p. 415-423, 2014.
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1011872
dc.languageeng
dc.rightsopenAccess
dc.subjectBovine
dc.subjectSkimmed milk
dc.subjectSpectrophotometry
dc.subjectProteins quantification
dc.subjectBSA.
dc.titleLinearization of the Bradford protein assay to application in cow milk proteins quantification by UV-Vis spectrophotometry method.
dc.typeArtículos de revistas


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