dc.contributorL. O. L. ROSA, UFRJ; M. C. SANTANA, UFRJ; L. T. D. SOARES; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA; ALEXSANDRO ARAUJO DOS SANTOS, CTAA; MARILIA PENTEADO STEPHAN, CTAA; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA.
dc.creatorROSA, L. O. L.
dc.creatorSANTANA, M. C.
dc.creatorSOARES, T. L. D.
dc.creatorAZEVEDO, T. L.
dc.creatorSANTOS, A. A.
dc.creatorSTEPHAN, M. P.
dc.creatorBRIGIDA, A. I. S.
dc.creatorCABRAL, L. M. C.
dc.creatorMELINGER-SILVA, C. M.
dc.date.accessioned2015-02-25T11:11:11Z
dc.date.available2015-02-25T11:11:11Z
dc.date.created2015-02-25T11:11:11Z
dc.date.issued2014
dc.identifierIn: INTERNATIONAL WHEY CONFERENCE, 7., 2014. Rotterdam, The Netherlands. Experience the excitement auround whey [Poster].
dc.identifierhttp://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1009839
dc.languageeng
dc.rightsopenAccess
dc.subjectProteases
dc.subjectWPC
dc.subjectUso comercial.
dc.titleA comparison of WPC hidrolysates by the use of commercial proteases available in Brazil.
dc.typeArtículos de revistas


Este ítem pertenece a la siguiente institución