Cambiar navegación
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentación
Países
Instituciones
Participa
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ver ítem
Inicio
Jamaica
Universidades
University of the West Indies (Jamaica)
Ver ítem
Inicio
Jamaica
Universidades
University of the West Indies (Jamaica)
Ver ítem
Article
Effects of Low-Methoxyl pectin on physiochemical and sensory properties of reduced-calorie sorrel-roselle (Hibiscus sabdariffa L.) Jams
Fecha
2010
Registro en:
http://hdl.handle.net/2139/11561
http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3017165
Autor
Badrie, Neela
Broomes, Jacklyn
Institución
University of the West Indies (Jamaica)
Materias
texture
pectin
low methoxyl
sensory properities
sorrel
jams
Mostrar el registro completo del ítem
EXPLORAR POR
Instituciones
Fecha
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Explorar en Red de Repositorios
Países >
Tipo de documento >
Fecha de publicación >
Instituciones >