Cambiar navegación
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentación
Países
Instituciones
Participa
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ver ítem
Inicio
Jamaica
Universidades
University of the West Indies (Jamaica)
Ver ítem
Inicio
Jamaica
Universidades
University of the West Indies (Jamaica)
Ver ítem
Other
Differences in the intake of foods high in fats, sugars and low in antioxidants in women with polycystic ovary syndrome and a Control group
Fecha
2012-03-19
Registro en:
http://hdl.handle.net/2139/12282
http://repositorioslatinoamericanos.uchile.cl/handle/2250/3008485
Autor
Dabrell, Rachel
Institución
University of the West Indies (Jamaica)
Materias
Differences
intake of foods
high in fats
sugars
antioxidants
polycystic ovary syndrome
Mostrar el registro completo del ítem
EXPLORAR POR
Instituciones
Fecha
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Explorar en Red de Repositorios
Países >
Tipo de documento >
Fecha de publicación >
Instituciones >