Toggle navigation
es
|
en
|
pt
|
fr
Presentation
Countries
Institutions
Get involved
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
View Item
Home
Argentina
Universidades
Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (Argentina)
View Item
Home
Argentina
Universidades
Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (Argentina)
View Item
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Salazón alternativa en productos cárnicos porcinos con magnesio y potasio
Author
Eliseche, Matías Eduardo
Institutions
Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires (Argentina)
Subjects
Salazón
Bondiola
Tecnología de los alimentos
Productos cárnicos
Conservación de alimentos
Alimentos
Calidad de los alimentos
Carne
Envasado al vacío
Porcinos
Show full item record
EXPLORE BY
Institutions
Date
2011 - 2020
2001 - 2010
1951 - 2000
1901 - 1950
1800 - 1900
Browse in Repository Network
Countries >
Document type >
Publication date >
Institutions >