Search
Now showing items 1-10 of 130
Avaliação sensorial da diferença de mortadela de frango produzida com carne PSE (pale, soft, exudative)
(Universidade Tecnológica Federal do ParanáCampo MouraoBrasilCoordenação de Tecnologia e Engenharia de AlimentosTecnologia de AlimentosUTFPR, 2014)
In recent times the appearance of PSE meat (Pale, Soft, Exudative) in chicken has become relevant. The PSE meat presents pale features, flaccid and exudative. The development of the PSE may be caused by inappropriate and ...
Dinâmicas socioeconômicas do consumo de produtos óticos em São Lourenço do Oeste - SC
(Universidade Tecnológica Federal do ParanáPato BrancoBrasilDepartamento Acadêmico de AdministraçãoAdministraçãoUTFPR, 2021)
The present work aims at analyzing the socioeconomic dynamics of the consumption of optical products in São Lourenço do Oeste/SC. The study encompasses consumption decisions and identifies the factors that influence the ...
Perfil do mercado consumidor de carne de frango e bovina no município de Dois Vizinhos
(Universidade Tecnológica Federal do ParanáDois VizinhosBrasilZootecniaUTFPR, 2019-11-20)
Meat is one of the main sources of protein, minerals and vitamins in human food. In recent decades the socioeconomic conditions of the general population have shown improvements, which has allowed a greater consumption of ...
El Acuerdo de Alcance Parcial de Renegociación No. 29 y su incidencia en las relaciones comerciales entre Ecuador y México. Periodo 2010-2018.
(Facultad de Ciencias Económicas. Universidad de Guayaquil, 2020-10)
El objetivo principal del presente trabajo de investigación es el de analizar la incidencia del Acuerdo de Alcance de Renegociación Número 29 en las relaciones comerciales de México y Ecuador durante el periodo comprendido ...
Análisis del impacto de la aplicación del Acuerdo Comercial entre Ecuador y la Unión Europea en el sector atunero, período 2016-2018
(Universidad de Guayaquil. Facultad de Ciencias Económicas, 2019-04-05)
El presente trabajo de titulación analiza las exportaciones de atún ecuatoriano a la Unión Europea en el marco del acuerdo de libre comercio firmado entre el país y este bloque comercial. Ecuador es el segundo productor ...
Análisis de la exportación del atún ecuatoriano hacia la Unión Europea en el período 2014-2020
(Facultad de Ciencias Económicas. Universidad de Guayaquil, 2021-09)
Europea en el marco del acuerdo de libre comercio firmado entre el país y este bloque comercial. Ecuador es el segundo productor de atún enlatado del mundo y su mayor cliente en la Unión Europea es España, país que también ...
MG Capital : proyecto de emprendimiento
(Universidad del RosarioAdministrador de negocios internacionalesFacultad de administración, 2019)
MG Capital is an entrepreneurial project that began with the objective of generate positive returns using the currency market as a vehicle. This is a non-conventional capital management, clients will not give their money, ...
Plan exportador de la empresa ProAmérica LTDA
(Universidad del RosarioPregrado en Administración de EmpresasEscuela de Administración, 2008)
Proamerica Ltda with more than 40 years time history, belonging to the chemical
sector and dedicated to manufacturing and trading cleaning products, has decided
to start, alongside The Research and Development Center ...
“Análisis de los beneficios que se ha conseguido en las exportaciones de los principales productos ecuatorianos con el acuerdo comercial multipartes con la Unión Europea”
(2019-05)
The present investigation consists of analyzing the benefits that have been obtained in Ecuador in exports through the Multiparty Agreement with the European Union, the same one that insists on validity on January 1, ...