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Inhibition of shrimp pathogenic vibrios by extracellular compounds from a proteolytic bacterium Pseudomonas sp. W3
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2010)
Presence of Spiroplasma penaei in plankton, benthos and fauna in shrimps farms of Colombia
(Univ CordobaMonteriaColombia, 2011)
Antibacterial effect of biosynthesized silver nanoparticles in Pacific white shrimp Litopenaeus vannamei (Boone) infected with necrotizing hepatopancreatitis bacterium (NHP-B)
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2017)
Actividad antibacteriana de soluciones acidas de quitosano obtenido de exoesqueleto de camarón
(Universidad Nacional de Colombia, 2014-06-01)
Título en ingles: Antibacterial activity of chitosan acid solutions obtained from shrimp exoskeleton Título: quitosano actividad antibacterianaResumen: El trabajo tuvo como objetivo evaluar la actividad antibacteriana in ...
Respuesta fisiológica e inmune de Litopenaeus vannamei durante la fase aguda de la enfermedad de la necrosis hepatopancreática y posteriormente tratado con oxitetraciclina y FFPhysiological and immune response of Litopenaeus vannamei undergoing the acute phase of the necrotizing hepatopancreatitis disease and after being treated with oxytetracycline and FF
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2016)
Microbiological quality of finger food and snacks
(2013)
Although finger food is convenient, it may be easily contaminated from the stage of preparation to the moment of consumption. This study aimed at evaluating the microbiological quality of finger food and sandwiches sold ...
Evaluación de pigmentos carotenoides como aditivos alimentarios para la prevención de infecciones producidas por el virus del síndrome de la mancha blanca (WSSV) y la bacteria Vibrio harveyi en el camarón blanco Litopenaeus vannamei
(Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C., 2006)