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Mostrando ítems 1-10 de 169
Evaluation of resources in the study of industrial and culinary properties for the varietal characterization of rice (Oryza sativa L.)Evaluación de recursos en el estudio de las propiedades industriales y culinarias para la caracterización varietal de arroz (Oryza sativa L.)
(Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2021-04-28)
Different physicochemical tests have been used over time in the Oryza sativa species for the study of industrial and culinary properties. In this study, nine attributes were compared: amylose content, total whiteness, ...
O direito adentra a cozinha: estudo sobre a proteção autoral de criações culinárias
(2016-09-05)
In this study, starting from the question about the possibility to qualify cooking as art, we analyze to what extent the Copyright Law would apply to the protection of culinary creations. The chefs are often referred to ...
Diagnóstico estratégico en la organización Burger Green para la toma de decisiones y el mejoramiento empresarial
(Universidad Católica de Pereira, 2020-10-26)
Resumen La investigación se realizó la compañía Burger Green, que pertenece a la industria culinaria de Colombia, aporta a la variedad gastronómica del Eje Cafetero, región destacada por esta cualidad, se localiza en el ...
Linamarin - The toxic compound of cassava
(1996-01-01)
Cassava is a widely grown root crop which accumulates two cyanogenic glucosides, linamarin and lotaustralin. Linamarin accounts for more than 80% of the cassava cyanogenic glucosides. It is a β-glucoside of acetone cyanohydrin ...
Linamarin - The toxic compound of cassava
(1996-01-01)
Cassava is a widely grown root crop which accumulates two cyanogenic glucosides, linamarin and lotaustralin. Linamarin accounts for more than 80% of the cassava cyanogenic glucosides. It is a β-glucoside of acetone cyanohydrin ...
Cultural politics in culinary tourism with ethnic foodsPolítica cultural en el turismo culinario con alimentos étnicosPolítica cultural no turismo gastronômico com alimentos étnicos
(RAE - Revista de Administracao de EmpresasRAE - Revista de Administração de EmpresasRAE-Revista de Administração de Empresas, 2018)
Evaluation of resources in the study of industrial and culinary properties for the varietal characterization of rice (Oryza sativa L.) = Evaluación de recursos para el estudio de las propiedades industriales y culinarias para la caracterización varietal de arroz (Oryza sativa L.)
(Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales, Universidad Nacional de Misiones, 2021)
Different physicochemical tests have been used over time in the Oryza sativa species for the study of industrial and culinary properties. In this study, nine attributes were compared: amylose content, total whiteness, ...
Evaluation of resources in the study of industrial and culinary properties for the varietal characterization of rice (Oryza sativa L.)Evaluación de recursos en el estudio de las propiedades industriales y culinarias para la caracterización varietal de arroz (Oryza sativa L.)
(Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Centro de Investigación y Desarrollo Tecnológico, 2021-12)
Distintas pruebas físico químicas se han utilizado a lo largo del tiempo en la especie Oryza sativa para el estudio de las propiedades industriales y culinarias. En este estudio, se compararon nueve atributos: contenido ...
Root quality of four clones on cassava (Manihot esculenta Crantz) as affected by the irrigation regimeCalidad de las raíces en cuatro clones de yuca (Manihot esculenta Crantz) y efecto del régimen de riego
(Universidad Centroccidental Lisandro Alvarado, 2020)