Search
Now showing items 1-10 of 14896
The Minang Restaurant Business Ethics: A Case Study in Yogyakarta, Indonesia
(Universidad del Zulia, 2020)
Simposio: Contamination and restauration of aquifers
(Universidad Autónoma del Estado de México, 2014)
CSR in restaurants
The objective of this paper is to analyze the interpretations and practices that the actors immersed in the social fabric of the gastronomy sector in Bogotá carry out in relation to CSR, and especially to know discourse ...
Developing For Implementing an English Course for Specific Purposes for Waiters at Bistro Garden Restaurant in Durango
(Biblioteca Digital wdg.biblioUniversidad de Guadalajara, 2018-05-01)
ESP courses aimed at meetings learners’ needs, but their results are barely indicated. In Durango, Mexico, there has been an increasing demand of English-speaker personnel to serve people in English, especially in the ...
Human resources administration processes in commercial restaurants and food safety: The actions of administrators
(Elsevier Sci LtdOxfordInglaterra, 2012)
El control interno en el restaurant y pollería “Chinito”; Carhuaz, 2017.
(Universidad Católica Los Ángeles de ChimbotePE, 2021-06-30)
El presente trabajo tuvo como enunciado del problema ¿Como es el control interno en el Restaurant y Pollería “CHINITO”, Carhuaz, 2017? para dar la respuesta al problema se planteó el objetivo general, Determinar el control ...
Gestión del talento humano en la Empresa Restaurant O'Higgins
(Universidad de Valparaíso, 2014)
Este estudio se centra en el análisis de la administración de recursos humanos de
la empresa restaurant O’Higgins Valparaíso. Busca determinar la situación actual
de esta organización, para escoger la manera en que se ...
Restaurant la Panchita
(2020)
Restaurant la Panchita
(2020)
Restaurant la Panchita
(2020)