Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 117
Evaluación de la presencia de escherichia coli y listeria monocytogenes en tres queseras rurales de la provincia de chimborazo.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2019-05-09)
He presence of Escherichia coli and Listeria monocytogenes was evaluated in three rural cheese farms in the province of Chimborazo, in the canton of Chambo in the cheese factory Don Lucho, in the canton Colta in the cheese ...
Evolución de las políticas públicas de desarrollo rural, aplicación a la agroindustria rural quesera en la zona sur oriente del Estado de México
(Asociación Mexicana de Ciencias para el Desarrollo Regional (AMECIDER), 2020)
Diseño de una planta de tratamiento de aguas residuales para la quesera “El pajonal” Quimiag 2013.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2014)
This research is about a wastewater treatment plant design for Cheese Industry “EL PAJONAL” in Quimiag rural parish, Riobamba canton, Chimborazo province.
Facilities and production process of cheese industry were inspected. ...
Evaluación de la influencia de la salmuera sobre la calidad microbiológica de los quesos frescos artesanales en una quesera de Quimiag-Chimborazo.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2019-01)
The objective of this investigation was to calculate the effect of the brine on the microbiological quality of the fresh artisanal cheeses made in a rural cheese-pot of Quimiag- Chimborazo. The evaluation was made in a ...