Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 294
Characterization of the nuclear ribosomal DNA unit in Oxalis tuberosa (Oxalidacea) and related species
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2008)
Caracterización de la oca (Oxalis tuberosa) como base para la elaboración de mermelada.
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2022-06-01)
The objective of this bibliographic research was to know the characteristics of oca root (Oxalis tuberosa) as a base for the elaboration of jam, the respective formulations and organoleptic characteristics of such jam. The ...
Elaboración y Valoración Nutricional de Tres Productos Alternativos a Base de Oca ( Oxalis tuberosa ) para Escolares del Proyecto Runa Kawsay
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2011-06-09)
The nutritional potential of the oca was determined for the preparation of three products based on oca: ice cream, cookies, and confectionery, each with their respective witnesses, for schoolchildren of the "Runa Kawsay" ...
Utilización de la oca (oxalis tuberosa) para la elaboración de yogurt. Riobamba 2014
(Escuela Superior Politécnica de Chimborazo, 2016-04-27)
This research consisted in the use of oca for making yogurt as a healthy alternative for milk products, it was carried out at the Gastronomy school of ESPOCH workshop; this tuber has been put aside in the consumption due ...
Determinación de la influencia de dos métodos distintos en la obtención de almidón a partir de la oca (Oxalis tuberosa Molina) variedad amarilla
(2019-07)
The method of obtaining starch can establish its quality. Therefore, we sought to determine the influence of the dry and wet method on the starch yield obtained from the oca (Oxalis tuberosa Molina). The study concluded ...
Influencia de la fertilización NPK en el rendimiento y calidad de la oca (Oxalis tuberosa Mol.)
(IICA, San José (Costa Rica), 1970-03)
Los rendimientos de tubérculos de oca (Oxalis tuberosa Mol.) y la calidad nutritiva como respuesta a las combinaciones de los tres niveles de N, P2O5 y K2O fueron estudiadas en un experimento conducido en la serie de suelos ...
Health properties of oca (Oxalis tuberosa) and yacon (Smallanthus sonchifolius)
(Royal Society of Chemistry, 2015-10)
Andean roots and tubers are underexploited crops; many contain compounds beneficial to health, so a greater knowledge of their properties is important for encouraging their consumption. The aim of this work was to study ...
Conservación in vitro de oca (Oxalis tuberosa Mol.) y mashua (Tropaeolum tuberosum R. & P.) "Santa Catalina"-INIAP
(Quito: Universidad Central del Ecuador, Facultad de Ciencias Agrícolas,1990. 137 p., 2015)
Determinación de parámetros óptimos para el manejo y almacenamiento post-cosecha de Melloco (Ullcus tuberosus Loz) y Oca (Oxalis tuberosa Mol)
(Guaranda, EC: Universidad de Bolivar, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Escuela de Ingeniería Agroindustrial, 2003. 106 p., 2015)