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Mostrando ítems 1-10 de 949
Caracterización sensorial de mieles de abeja mediante análisis multivariado a tres vías
(Ediciones INTA, 2019-04)
El análisis sensorial consiste en la evaluación de las propiedades organolépticas de un producto mediante los sentidos humanos. Para dicha evaluación, el diseño experimental y el análisis estadístico juegan un papel ...
Calidad de pasas de uva : evaluación físico-química y organoléptica
(Ediciones INTA, 2019)
Effects of fermentation temperature on the composition of beer volatile compounds, organoleptic quality and spent yeast density
(Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, 2011)
Thermal study and composition of edible oils combined by TG/DTG analysis through predictive statistical model
(Springer Netherlands, 2020)
Metabolic profiling of a range of peach fruit varieties reveals high metabolic diversity and commonalities and differences during ripening
(2016-01-01)
Peach (Prunus persica) fruits from different varieties display differential organoleptic and nutritional properties, characteristics related to their chemical composition. Here, chemical biodiversity of peach fruits from ...