Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 98
Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils
(Consejo Superior de Investigaciones CientíficasES, 2016)
This work tackles the study of the quality and authenticity of oils labeled and commercialized as extra virgin sacha inchi oil. Major and minor components as triglycerides, fatty acid methyl esters, tocopherols, sterols ...
Beef acceptability and consumer expectations associated with production systems and marbling
(LONGMAN SCIENTIFIC & TECHNICAL, 2013)
Sea urchin: from plague to market opportunity
(ELSEVIER SCI LTD, 2012)
Marcadores específicos de la adición de aceites de semillas en aceites comerciales etiquetados como Sacha Inchi VirgenMarcadores específicos de la adición de aceites de semillas en aceites comerciales etiquetados como Sacha Inchi Virgen
(Universidad de LimaPE, 2014)
Las investigaciones realizadas hasta
la fecha demuestran los importantes
beneficios nutricionales y
sobre la salud que proporcionan los
aceites de sacha inchi. La singularidad
de este aceite, apreciado por sus ...
Comparison between odour and aroma profiles of chilean pisco spirit
(ELSEVIER SCI LTD, 2005)
Precise sensory measurements of odour (orthonasal) and aroma (retronasal olfactory perception) are time and resource consuming. The aim of this work was to develop improved olfactory tasting procedures. Odour and aroma ...