Buscar
Mostrando ítems 1-10 de 18783
Las artes mediáticas interactivas corroen el alma
(Facultad de Diseño y Comunicación. Universidad de Palermo, 2019)
EXPERIMENTS AND SOVIET PSYCHOLOGY: A MISTAKEN METHODOLOGICAL ANTITHESISExperimentos y Psicología Soviética: una antítesis metodológica equivocadaExperimentos e Psicologia Soviética: uma antítese metodológica equivocada
(2021-01-01)
This work presents itself as a theoretical essay dedicated to emphasizing the ontological and epistemological Soviet Psychology bases to delimit its necessary methodological properties. We accentuate the risk announced for ...
A selectionist approach to cultural phenomena: Experimental analysis of behavior and cultural materialismApproche Sélectionniste des Phénoménes Culturels: Analyse Expérimentale du Comportement et Matérialisme Culturel
(Acta ComportamentaliaActa Comportamentalia: Revista Latina de Análisis del Comportamiento, 2010)
Approche Sélectionniste des Phénoménes Culturels: Analyse Expérimentale du Comportement et Matérialisme CulturelA selectionist approach to cultural phenomena: Experimental analysis of behavior and cultural materialism
(Acta ComportamentaliaActa Comportamentalia: Revista Latina de Análisis del Comportamiento, 2010)
Conceptual and Experimental Directions for Analyzing Superstition in the Behavioral Analysis of Culture
(FOUNDATION ADVANCEMENT PSYCHOLOGYBOGOTA D C, 2012)
This paper examines the notions of illusions and beliefs, discussing some advantages offered by the study of these phenomena based on the concepts of superstitious behavior, superstition and superstitious rules. Among these ...
Identidad cultural y patrimonio cultural en el sitio arqueológico de Vichama, distrito de Végueta, 2018
(Universidad Alas PeruanasPE, 2018)
El presente trabajo de investigación tuvo como objetivo determinar la relación que existe entre identidad cultural y patrimonio cultural en el Sitio Arqueológico de Vichama, distrito de Végueta, 2018. Todo esto, en respuesta ...
Influence of culture conditions on glutathione production by Saccharomyces cerevisiae
(SpringerNew YorkEUA, 2007)