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Mostrando ítems 1-10 de 304
Killer phenotype of indigenous yeasts isolated from Argentinian wine cellars and their potential starter cultures for winemaking
(Springer, 2011-11-01)
Of 31 yeasts, from different surfaces of two cellars from the northwest region of Argentina, 11 expressed killer activity against the sensitive strain Saccharomyces cerevisiae P351. Five of these killer yeasts were identified ...
A Control Alternative for the Hidden Enemy in the Wine Cellar
(2019)
Brettanomyces bruxellensis has been described as the principal spoilage yeast in the winemaking industry. To avoid its growth, wine is supplemented with SO2, which has been questioned due to its potential harm to health. ...
Data envelopment analysis of operational efficiency in Chilean wine cellars
(2023)
El objetivo principal de esta investigación es determinar y medir el nivel de competitividad en las bodegas de viñedos en Chile, de manera de definir aquellas Viñas cuyas bodegas representan eficiencia productiva según el ...
Centro de interpretación del pisco
(Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)PE, 2020-07-07)
El pisco es la bebida emblemática de Perú. Sin embargo, en la actualidad su valor cultural no recibe la atención de otros patrimonios. En el Centro de interpretación del Pisco, se realizan actividades culturales de difusión ...
Implementation of Process Standardization for Vault 4 and 5 of Cellars at Jasper Hill Farm in Greensboro Vermont USA.
(Universidad Santo TomásPregrado Ingeniería IndustrialFacultad de Ingeniería Industrial, 2023-01-23)
Cellars at Jasper Hill Farm is a cheese factory located in the Northeast region of the United States; it is an industrial company dedicated to producing award-winning and high quality cheeses. This company has sought ways ...
Bodega Vitivinícola y Centro Enoturístico en Pueblo Nuevo, IcaWine Cellar and Enotourism Center in Pueblo Nuevo, Ica
(Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)PE, 2022)
Bodega Vitivinícola y Centro Enoturístico en Pueblo Nuevo, Ica
(Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)PE, 2022-03-25)
El presente trabajo tiene el objetivo desarrollar un centro enoturístico y bodega vitivinícola en la región de Ica. Dicha región posee la tradición vitivinícola más antigua del país, que perdura hasta el día de hoy, y que ...